Netwerken staat hier centraal!

Trans-Log-Intermodal (T-L-I), dé beurs op het gebied van transport, logistiek, opslagfaciliteiten, IT-oplossingen en meer op het gebied van Supply Chain Management. En netwerken is op deze vakbeurs het centrale thema! 

De gevestigde samenwerkingen met de VSL NRW, de Logistikinitiative Duisburg-Niederrhein en de Niederländisch-Deutschen Businessclub Kleve worden ook dit jaar weer succesvol verlengd. Daarnaast zijn we inmiddels lid van het LogistikCluster NRW en de Deutsch-Niederländischen Handelskammer. Nieuwe partnerships zijn ontstaan met SPC ShortSeaShipping Inland Waterway Promotion Center, de FahrGutClub en het NVC Nederlands Verpakkingscentrum, die hun leden en gasten op de T-L-I 2018 kunnen begroeten. Verdere gesprekken met interessante samenwerkingspartners lopen nog volop. Blijf op de hoogte en volg ontwikkelingen via onze website!

In het bijzonder zijn we erg actief bezig met ons bezoekersmanagement. Uiteraard is iedereen uit de logistiek, die (nog) niet als exposant deelneemt aan de T-L-I, van harte welkom als bezoeker. Daarnaast – en deze doelgroep is nog een stuk groter – willen we bezoekers uit de branches handel, industrie en productie bereiken. Onze netwerk- en perswerkzaamheden hebben de afgelopen weken veel tijd ingenomen en reeds hun vruchten afgeworpen. Daarnaast zijn we druk bezig met onze exposanten ideeën en maatregelen aan het onderzoeken hoe de ondernemerscontacten zo optimaal mogelijk in de bezoekersacquisitie opgenomen kunnen worden.

Een kernpunt van de T-L-I 2018 is training en opleiding. Op dit gebied is vooral onze samenwerking met de Ler(n)ende Euregio relevant: Een initiatief voor grensoverschreidende samenwerking tussen scholen en logistieke opleidingen in de NRW en in Nederland. Miriam Meister, projectmanager van de LE: „Een belangrijk aspect van onze werkzaamheden is het verbeteren van leerfuncties binnen de logistiek. Daarom zullen op beide beursdagen ongeveer 50 beroepsstudenten van niveau 2, 3 en 4 op de beurs een debat voeren. Dit wordt een spannende uitdaging voor de leerlingen en een interessante indruk voor de beursbezoeker. Hier vindt u de professionals van morgen!“

Extra informatie voor exposanten en bezoekers via Wolfgang von der Linde, tel: +49 (0) 2824 910 289 / e-mail: wolfgang.vonderlinde@messekalkar.de