Trans-Log-Intermodal op 20 en 21 februari 2018

De grensoverschrijdende vakbeurs voor transport en logistiek vindt plaats op 20 en 21 februari 2018!

Met rond de tachtig exposanten begon in februari 2017 een nieuwe beursproject in Kalkar. Dit leidde tot een veelzijdige vakbeurs, die haar bezoekers een breed spectrum aan dienstverleners, producenten en handelaren biedt. De plannen voor de editie van 2018 zijn begonnen en de aanmeldingen beginnen alweer binnen te lopen.

Met de Trans-Log-Intermodal presenteert beurs- en congrescentrum Messe Kalkar een beurs voor diensten en producten uit de transport- en logistiekbranche. Geïnteresseerde vakbezoekers treffen op de T-L-I exposanten uit de intermodale transport zoals containerterminals en binnenhavens, handling en opslag, maar ook transporteurs van goederen over de weg, per spoor en over het water, met de daartoe behorende diensten als IT, telematica, beveiliging en oploeding. Ook fabrikanten en distributeurs van intralogistieke techniek en systemen zoals heftrucks en magazijntechniek, licht en beveiliging zullen hun diensten en producten op de T-L-I presenteren.

De beurs wordt begeleid door een informatief en afwisselend randprogramma met interessante seminars en volop mogelijkheden tot netwerken. De netwerkparty Hub in the Pub in het aangrenzende hotel (voor exposanten inclusief, bezoekers betalen €25,00) biedt op de avond van de eerste beursdag de mogelijkheid contacten te leggen in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Bijzonder informatief is de T-L-I voor verladers, Supply Chain Managers, logistiek managers, inkoper, magazijnmanagers, transportcoordinatoren, co-packers en transportplanners – oftewel, voor iedereen voor wie goederenverkeer van belang is.

Projectmanager Wolfgang von der Linde: “Met de Trans-Log-Intermodal willen we een beurs neerzetten, die in het gehele bereik der logistiek en transport, een waardevol platform biedt. Dit project wordt ondersteund door agentschappen en verenigingen, omdat het hedenmaals in de NRW niets vergelijkbaars wordt aangeboden. Een bijzonder voordeel aan de beurslocatie Kalkar is de korte afstand naar Nederland. Nederlanders kunnen hier dus gemakkelijk een voet in de deur van de NRW krijgen.”

Heeft u vragen over de beurs en de organisatie? Neemt u dan contact op met:
Wolfgang von der Linde (Projectmanager)
Tel.: +49 (0) 2824 910 289
Mobiel: +49 (0) 160 9310 8944
E-mail: wolfgang.vonderlinde@messekalkar.de